Yrittäjäpariskunta

Yrityksemme

Jaana Perälä ja Pekka Tapanainen perustivat Yrityspalvelu Junikco Oy:n vuonna 2003. Toiminta lähti käyntiin avoimena yhtiönä ja se muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2008. Huonekalukaupassa kasvaneen Jaanan ja leipuriperheen Pekan Junikcosta on kehittynyt 6 henkilön työpaikka, jossa henkilöstö puhaltaa yhteen hiileen. Meille on ilo tehdä töitä asiakasyrityksillemme. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja hoidamme asiakasyritystemme taloushallinnon ammattitaidolla ja yrittäjyyden intohimolla, joka on saatu jo kotikasvatuksen mukana. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla niin monen menestyvän yrittäjän kasvussa mukana.

Tervetuloa siipiemme suojaan

 

Taloushallinon ohjelmat

Taloushallintopalvelujen tuottamiseen käytämme Visma Nova ohjelmistoja ja ostolaskujen kierrätykseen Document Centeriä. Lisäksi käytössämme on Procountor,Fennoa, sekä etäkäytöstä tutuksi tullut Lemon Soft.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Luotettava, palveluhenkinen ja asiantunteva henkilökuntamme mahdollistaa sen, että saat aina juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin. Henkilökuntamme käy säännöllisesti koulutuksissa ja istumme useasti saman pöydän ääressä erilaisten webinaarikurssien parissa.

Kumppani alusta alkaen

Meidän mukana yritystoimintasi on helppo kasvaa alusta alkaen. Aloittavat yrittäjät saavat meiltä vahvan, osaavan taustatuen toimintaansa. Olemme yrityksen mukana koko sen elinkaaren perustamisesta lähtien.

Laske tarjous kirjanpitopalveluista

Lue lisää palveluistamme

Kirjanpitopalvelut, taloushallintopalvelut, neuvonta, tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroneuvonta, yritysneuvonta, yrityksen perustaminen, yhtiömuodon muutokset...

Lue lisää...